Recreatieruimte

Mensen wonen nu al langer thuis en komen in een laat stadium in een verpleeghuis. De oude visie van kleinschalige woonprojecten in de wijken lijkt hiermee te moeten worden verlaten. Door juist de grote instellingen wederom te hanteren wordt de werkgelegenheid bevorderd en kan er toch kwaliteitszorg gegeven worden.

Graag zien wij dat de senioren natuurlijk hun autonomie behouden en zelfstandig beslissen wat ze fijn vinden om te doen. Zo zullen wij diverse activiteiten ontwikkelen in samenwerking met de bewoners. Dagjes uit en vakanties horen naar onze mening ook bij het goed samenleven concept.

De recreatieruimte is het hart van de community, daar komen mensen samen en genieten van het ontbijt/lunch/diner, samen kaarten of spelletjes doen, tv kijken, breien of haken. Het maakt niet uit wat het is, maar het gebeurt vanuit het hart.
Er zal een volledige keuken zijn met apparatuur voor het bereiden van maaltijden en ook voor de B&B gasten en bezoekers is dit de ruimte, waar ze in de ochtend kunnen ontbijten. Gezellig met de senioren samen. Een ander praatje bij de ontbijttafel is ook gezellig voor de gasten, maar zeker ook voor onze bewoners. Zo proeven onze gasten ook hoe de ambiance is in onze community.