Realisatie

Onder het dak van stichting HCF willen wij starten met het eerste Koos Dirkse Huis. Wij zoeken een investeerder of meerdere investeerders, die het maatschappelijk belang van deze community inzien en erin geloven.
De stichting betaalt het geïnvesteerde bedrag onder een vastgesteld contract terug. De stichting wil zichzelf kunnen bedruipen en meerdere van deze Koos Dirkse huizen creëren, toekomstgericht in elke provincie. Dichtbij de huidige woonlocatie van de ouderen, zodat deze in hun directe en vertrouwde omgeving blijven wonen.

Mantelzorg
Samen leven en samen zorgen mét ondersteuning, een veilige thuishaven bieden voor de bewoner, maar ook voor zijn of haar familie. Ondanks dat er veel mensen zijn die graag hun ouders willen verzorgen, ontbreekt bij de kinderen vaak de tijd om het beste te geven.
Mantelzorg is een zware taak en wordt vaak onderschat, daarom is een project als het Koos Dirkse Huis noodzakelijk voor nu en in de toekomst.
Binnen vijf jaar zal de opvang van senioren een steeds groter probleem worden en zijn mantelzorgprojecten een must. Wij verwachten dan ook dat wij met ons plan een gat in de markt hebben gevonden.